Encuentra lo que necesitas; cursos, noticias, eventos, tutores...

Llámanos 93 666 23 53 /93 668 84 01    Síguenos

Spanish
Catalan

Meet Up Oxford Idiomes y Blockchain Institute & Technology

Avui 4 de desembre a les 19.00 hores, 
Oxford Idiomes presenta al centre de Oxford Molins, la seva associació amb el Blockchain Institute & Technology líder del sector i especialista a la formació i consultoria en tecnologies 4.0 amb presència a Europa, Sud-amèrica i els Estats Units amb partners de primer nivell en l’àmbit de la consultoria i desenvolupament tecnològic.
Aquesta col·laboració ens permet continuar ampliant la nostra oferta formativa oferint formació en sectors claus com Blockchain i altres noves tecnologies. Així mateix totes aquelles empreses i persones vinculades a Oxford Idiomes comptaran amb un tracte preferent en qualsevol de les seves formacions o especialitats.
A més, recordar que les formacions compten amb la possibilitat de bonificació i ofertes a través dels nostres acords amb els diferents fons de formació.
Ens fa molta il·lusió emprendre aquesta col·laboració al costat d’una entitat tan prestigiosa com Blockchain Institute &Technology, creadora del primer postgrau en Blockchain i que està demostrant, dia a dia que ha vingut per a quedar-se i liderar el sector.

× ¿Cómo puedo ayudarte?